Преди пет години музикалният свят загуби легендата Джордж Майкъл. По

...
Преди пет години музикалният свят загуби легендата Джордж Майкъл. По
Коментари Харесай

Приятел на Джордж Майкъл разказа за смъртта му

Преди пет години музикалният свят загуби легендата Джордж Майкъл. По мотив петата годишнина от кончината на артиста дългогодишният му другар Андрос Георгиу разкри секрети от персоналния живот на звездата, написа БГНЕС.

Андрос, доста непосредствен другар на артиста още от детските години, откровено има вяра, че в случай че Майкъл, прочут с хомосексуалните си пристрастености, е бил по-внимателен във връзките си, е щял да живее повече.

Първият гей сътрудник на артиста - Анселмо Фелепа, умира на 33-годишна възраст през 1993 година от СПИН. Само година след началото на връзката си с Майкъл, Фелепа - дизайнер на рокли, се утежнява от СПИН и умира в ръцете на артиста.

„ След Анселмо Джордж не откри същинска обич, правеше доста секс и се срещаше с доста хора, само че по този начин и не откри това, което имаше с Анселмо. Видях какъв брой са щастливи. Мисля, че гибелта на Анселмо го съкруши и той към този момент не беше същия ", споделя Георгиу.

Въпреки че Анселмо е бил инфектиран със СПИН, сексът и купоните в никакъв случай не спирали, даже и със странични и инцидентни сътрудници по нощните клубове в Ню Йорк. " Стотици мъже модели чакаха да се допрян до Джордж Майкъл, а той се възползваше от това ", споделя дългогодишният другар.

Джордж Майкъл беше открит мъртъв в дома си в Горинг-он-Темз, Оксън. Певецът умря на 53 години, като публично повода за гибелта му не бе обявена незабавно. След гибелта му управляващите оповестиха, че артистът е умрял от естествена гибел, макар че дълго време се спекулираше, че той се е самоубил.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР