Преди година изпълнителният директор на McLaren заяви, че компанията няма

...
Преди година изпълнителният директор на McLaren заяви, че компанията няма
Коментари Харесай

McLaren все пак ще се подведе по модата и ще направи „джип“

Преди година изпълнителният шеф на McLaren съобщи, че компанията няма да се „ подведе “ по новата мода и да показа кросоувър в идващите години. Сега, обаче, изданието Autocar твърди, че това ще се случи в околните години. Източници на английското списание споделят, че първият „ джип “ на McLaren може да се появи към края на това десетилетие с електрическо задвижване.
`McLaren

Към момента към момента новината не е доказана от английската компания, нито пък са разкрити повече елементи към бъдещия модел, само че се допуска, че той ще мери сили с коли като Lamborghini Urus, Aston Martin DBX, Porsche Cayenne и други от този клас. Според Autocar, цената на практичния модел ще бъде към 400 хиляди евро и ще носи името Aeron.
`McLaren

Припомняме, че McLaren показа електрически кросоувър през миналата година, само че като направена в една единствена численост спортна кола за конкуренцията Extreme E. Благодарение на два електромотора, спортният модел може да се похвали с мощ от 543 конски сили и ускоряване до 100км/ч в границите на 4.5 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР