Преди година и половина поех отговорността да бъда областен управител

...
Преди година и половина поех отговорността да бъда областен управител
Коментари Харесай

Каназирева: Никога не съм търсила комфорт в политиката, готова съм да поема отговорност

Преди година и половина поех отговорността да бъда регионален шеф на област Пловдив с ясното схващане, че ще работя за хората. Обещах да не отстъпвам правилата, които постоянно съм следвала - диалогичност, бистрота и гласност.

Това разгласи във " Facebook " регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева.

12 месеца по-късно, при една радикално друга и тежка обстановка, намерено мога да кажа, че не преставам напред и мога да погледна в очите всеки един гражданин на този град и на региона.

За този интервал изпълних доста от дадените обещания и взимах решения, които не бяха по никакъв начин лесни. С екипа ми работихме старателно и посрещнахме редица провокации.

Категорично мога да кажа, че имах шанса да работя с изключителни експерти и специалисти и да покажем, че при предпочитание и отговорност всеки един подаден сигнал за проблем от страна на жителите може да получи отговор и допустимо решение.

През тази година доказахме, че главен принцип в работата на администрацията е положителната съгласуваност сред другите общини в Област Пловдив, обособените министерства и институции на районно и национално равнище.

Точно това ни оказа помощ доста бързо още през първите дни, когато се оказахме в невиждана обстановка на международна пандемия, породена от напълно чужд вирус, да се организираме по този начин, че да успеем съответно да отговорим на предизвикването и заплахата - Ковид-19.

Издигането на кандидатурата ми за лидер на листата на Политическа партия ГЕРБ в област Пловдив е на първо място отговорност. Отговорност към хората и аз съм подготвена да я поема. Никога не съм търсила комфорт в политиката, потвърдих го и като регионален шеф.

Номинацията я одобрявам като доверие и оценка на работата ми като регионален шеф в една извънредно тежка година и в невиждана обстановка на международна пандемия. Тази година освен ни изправи пред голямо предизвикателство и отговорност, само че тя пренареди и целите ни в политиката и в живота.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР