Пред парламентарната земеделска комисия ресорният министър Иван Иванов заяви, че

...
Пред парламентарната земеделска комисия ресорният министър Иван Иванов заяви, че
Коментари Харесай

Страх тресе парламента: Земеделският министър заплашва служители с уволнения

Пред парламентарната земеделска комисия отрасловият министър Иван Иванов съобщи, че има приключване на информация за 400-те мнения и забележки от писмото, с което Европейската комисия върна Стратегическия проект за развиване на земеделието на страната, оповестява БНР. По думите му чиновниците, които са забъркани в теча на информация, ще понесат отговорност.

„ За мен е изненада приключването на тази информация, тъй като единствено избран брой хора по лист имат достъп до системата, където са качени бележките. Кой от тях персонално ги е изнесъл в общественото пространство, за мен е любопитно и някой ден в случай че го разберем, ще се разделим с него сигурно, тъй като това е изнасяне на служебна информация. “, съобщи Иванов.

По думите му те са по утвърден от Министерския съвет и „ не прави чест на тия чиновници да изнасят сходна информация “.

Очаква се също по този начин мненията да бъдат дискутирани на 7 юни в Брюксел.

„ След срещата на 7 юни Еврокомисията има 3-седмичен период, в който да отговори дали е съгласна с българските причини, а до тогава текстовете от писмото на Европейска комисия до нашето министерство няма да бъдат обществени “, разгласи още Иванов.

„ Забележките на Еврокомисията по българския стратегически проект ще бъдат оповестени пред земеделците едвам откакто Брюксел утвърди тяхното обявяване “, изясни още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР