Лидерът на Продължаваме промяната пореден ден продължава да мълчи кой

...
Лидерът на Продължаваме промяната пореден ден продължава да мълчи кой
Коментари Харесай

Смъкнаха мръсните американските гащи на Кирил Петков: Кой е „Джереми“? А „Американеца“?

Лидерът на Продължаваме промяната следващ ден продължава да мълчи кой е „ Американеца “, кой е „ Джереми “ и каква е тяхната роля в българския политически живот. Тези имена или нарицателни бяха упоменати в един от прословутите записи.
От там се подразбира, че това очевидно са някакви подмолни фигури, които имат достъпа, въздействието и опциите да дефинират политически процеси и решения във Вашингтон, касаещи България. Кои са тези хора, с какво се занимават и каква е тяхната роля в българския публичен живот?! Очевидно става дума за фигури зад сцената, които менажират, както е фешън да се споделя, процеси – политически, управнически, държавни…
Кирил Петков и Промяната в какви връзки са там? Какво желаят от този фактор или фактори? На каква цена? Това част от съгласуването с Посолството ли е? Има ли тази връзка общо с решенията за продажбата на реакторите за Белене, за избора на вложител за новите блокове на АЕЦ Козлодуй, с военната помощ за Украйна?
Кирил Петков дължи отговори! Защото чутото от записа приказва за зависимости, в това число за взимане и предоставяне на пари!
Българският народ има право да знае истината! Българският народ има право да знае кой шушне в ушенцето и дава препоръки, рекомендации, кой лобира за едно или друго. Нали Промяната се бореше против задкулисието? Е, време е да излязат и да кажат кой седи зад сцената, зад „ Американеца “ и „ Джереми “.
От профила във фейсбук на водача на ВМРО-София Карлос Контрера
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР