Правителството определи състава на делегацията, с която България ще участва

...
Правителството определи състава на делегацията, с която България ще участва
Коментари Харесай

Министър Горанов ще ръководи българската делегация в срещите на Съветите на управителите на Групата на Световната банка и на МВФ

Правителството дефинира състава на делегацията, с която България ще взе участие в постоянните годишни срещи на Съветите на шефовете на Групата на Световната банка и на Международния валутен фонд (МВФ), които ще се проведат в интервала 13-15 октомври 2017 година във Вашингтон, оповестиха от държавната пресслужба.

Българската делегация ще бъде ръководена от министъра на финансите Владислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април... към профила в качеството му на шеф за България в организациите от Групата на Световната банка. В състава на делегацията влизат още шефът на Българска народна банка и шеф за България в МВФ Димитър Радев Димитър Радев е роден на 12 юли 1956 година Той е магистър по стопанска система, финанси... към профила, заместник-министърът на финансите и заместник-управител за България в МВФ Маринела Петрова и подуправителят на Българска народна банка и заместник-управител за страната в Световната банка Димитър Костов.

В рамките на форума българските делегати ще се срещнат с висши управителни екипи на МВФ и Световната банка, с представители на интернационалните финансови институции, на капиталови и централни банки. Участието на България в идните годишни срещи усилва опциите на страната ни за разширение и стабилизиране на интернационалните контакти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР