Правителството на Унгария предлага на брачните двойки заем от 30

...
Правителството на Унгария предлага на брачните двойки заем от 30
Коментари Харесай

Унгария дава €30 000 на родители с три деца

Правителството на Унгария предлага на брачните двойки заем от 30 590 евро, който те не би трябвало да връщат, в случай че имат три деца, осведоми Евронюз. Парите са налични посредством скица, която влезе в действие от началото на юли.

Като доста други страни членки на Европейски Съюз Унгария има дефицит на работна ръка, а също така доста унгарци бягат в чужбина в търсене на по-високи заплати. Премиерът Виктор Орбан и ръководещата партия ФИДЕС желаят да насърчат раждаемостта посредством унгарските фамилии, а не посредством всеобща имиграция, написа News.bg.

Ние не се нуждаем от цифри, а от маджарски деца. Ние би трябвало да осъзнаем, че европейските нации са пред исторически кръстопът. Тези, които решат в интерес на имиграцията и мигрантите, действително основават страни със смесено население. Историческите обичаи на тези страни са към края си, разкрива се нов свят, разгласи Орбан в тирада за положението на страната през февруари. Докато общият коефициент на раждаемост в Европейски Съюз е 1.59 раждания на една жена, в Унгария е 1.49, демонстрират данни на Евростат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР