Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена. Все

...
Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена. Все
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов пред ФАКТИ: Правителството на ПП падна, защото бе на всяка цена ВИДЕО

Правителството на Политическа партия падна, тъй като бе непременно. Все едно, в случай че го няма, ще свърши светът. Е, светът не свърши. Същото беше и откакто падна ГЕРБ. Пак не свърши светът, в противен случай - стана по-хубав. Това разгласи пред Лили Маринкова в студио ФАКТИ юрист Николай Хаджигенов от „ Ние идваме “.

„ Разделителните линии са факт. Но аз от доста време настоявам, че мястото на идеологиите е в музея. Вариантите са разнообразни. Искаме ли да стоим в клетка и да ни хранят с банани, или желаеме да сме свободни европейски жители. Наясно сме, че „ Газпром “ е оръжие. Ние желаеме ли да зареждаме Путин... Ясно е, че той ще стартира да убива и други, в случай че не го спрем. И не е единствено „ Газпром “. Това е и „ Лукойл “, това е петролът. Тук не приказваме за идеология. Това е вярно и погрешно “, сподели Хаджигенов.

Попитан какво се случи и по какъв начин се радвиха нещата за него, откакто свършиха митингите, той сподели, че задачата им е била да се държат всички дружно.

" Отделните политически части, които се мяркаха на митингите, ги видяхме, само че хората им бяха там. Голямата борба бе да успеем да ги задържим там, с цел да не се разделят. Като свършиха митингите, всички се прибраха по ъглите. Към оня миг най-вече сграбчи от недоволството Слави Трифонов, а той нямаше нищо общо с митинга. Слави награби най-голямото парче и си го натъпка в устата, а в този момент видяхме, че се задави с него. Да грабнеш нещо не значи, че можеш да го управляваш, че можеш да го използваш вярно. Какво предлага Има Такъв Народ. Референдум с цялостни нелепости. Сега със Стефан Янев е същото. Какво предлага той… “, попита юристът.

За разрива сред Политическа партия и Радев Хаджигенов разгласи, че това е довело до отчаяние от Политическа партия.
„ Това е сгрешен модел на държавно управление, тъй като бе непременно. Голямата им капитална неточност бе, че всичко се случва в държавното управление. Добре де, само че това е моделът Борисов. Политическа партия привлякоха прочувствени гласове, само че в този момент няма да е същото. Падна държавно управление поради неналичието на съответни резултати. Направиха и положителни неща. Изгониха 70 руснаци, само че оставиха Митрофанова. Да се опълчиш на президента е елементарно, тъй като президентът няма действителна власт “, сподели още юристът.

Спред него действителната власт в страната е локалната власт, а там не се е трансформирало нищо.

„ Политическа партия ръчнаха тук-там и какво излезе от Капитан Андреево – милиони си текат.
Без триумф на месните избори няма да се промени действителната власт на ГЕРБ и носенето на чували с пари няма да спре. ГЕРБ и Борисов са рак, обхванал цялото тяло, и би трябвало да ги трепем клетка по клетка “, приключи Хаджигенов.

Още от диалога вижте във ВИДЕОТО



Бел.ред.

Убеден съм, че в случай че влязат в Народното събрание, депутатите от Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин сърцато и безрезервно, както в предходните три Народното събрание се бориха за мажоритарна изборна система.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР