Актьорът от Emmerdale Дийн Андрюс разкри бъдещето си в сапунения

...
Актьорът от Emmerdale Дийн Андрюс разкри бъдещето си в сапунения
Коментари Харесай

Звездата от ITV Emmerdale Дийн Андрюс наруши мълчанието относно бъдещето на сапунения сериал, като каза, че „това не зависи от мен“

Актьорът от Emmerdale Дийн Андрюс разкри бъдещето си в сапунения сериал на ITV.

Дийн играе Уил Тейлър в шоуто от няколко години и в този момент е част от голям нов сюжет с щерка си Доун след идването на Роуз. Първоначално не беше разкрито коя в действителност е Роуз, само че по-късно беше доказано, че тя е майката на Доун и някогашната на Уил.

Докато показва тази нова сюжетна линия, Дийн е разискал времето си в сапунената стратегия на ITV до момента и дали той в миналото ще напусне шоуто. Въпреки че призна, че това не е в неговите ръце, той призна, че ще се отдръпна след тази роля.

„ Ние сме като малко семейство и се усещам добре тук. Когато продуцентите в началото ме попитаха дали Бих желал да вляза, те споделиха какъв брой дълго искаш да кажеш и аз споделих, че в случай че вляза в този момент, ще би трябвало да ме изгониш, ще остана толкоз дълго, колкото желаят да остана те желаят да остана, зависи от тях, само че към този момент съм на възраст, на 60-те съм, тъй че евентуално ще се пенсионирам след тази работа “, сподели той.

...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР