Правителството на Австралия наложи икономически санкции на 14 руски компании,

...
Правителството на Австралия наложи икономически санкции на 14 руски компании,
Коментари Харесай

Австралия наложи санкции на 14 руски компании, предприятия и организации

Правителството на Австралия наложи стопански наказания на 14 съветски компании, предприятия и организации във връзка със обстановката в Украйна. Това се оповестява в оповестено писмо на австралийското министерство на вътрешните работи.

Австралия вкарва самостоятелни наказания на фирмите за горива и енергетика „ Газпром”, „ Газпромнефт” и „ Транснефт”, на съветския производител на коли и мотори „ Камаз”, на компанията за рандеман на диаманти „ Алроса”, на холдинга Роселектроника, „ Ростелеком” и „ РусХидро”, на Обединената корабостроителна корпорация, на съветската корабна компания " Совкомфлот ", на комерсиалното морско пристанище Новоросийск, както и на застрахователната компания " Согаз " и на съветския народен туристически офис Visit Russia - център за резервации на железопътни турове.

До момента Австралия е наложила наказания на повече от 500 съветски и беларуски жители, в това число на президентите на двете страни Владимир Путин и Александър Лукашенко. Бяха оповестени стопански ограничавания против необятен кръг от огромни съветски предприятия и организации, в това число възбрана за експорт на оръжия и съставни елементи, първични материали и съоръжение за рандеман на петрол и газ, както и възбрана за импорт на съветска сила, оръжия и съставни елементи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР