Правителство с третия мандат няма да има. Както Narod.bg вече

...
Правителство с третия мандат няма да има. Както Narod.bg вече
Коментари Харесай

НОВИНА в Narod.bg: Румен Радев оставя служебния кабинет, но с нов премиер

Правителство с третия мандат няма да има. Както Narod.bg към този момент разкри, международният скандал с финансовата пирамида Nexo обърка проектите на Корнелия Нинова, която бе почнала да сглобява кабинет с третия мандат, като даже изтекоха имената на съответни министри.

Ако направи държавно управление, обаче, Корнелия би трябвало да поеме и воденичния камък с следствието на криптофараоните, нещо, което никой политик у нас не желае. Причината е повече от ясна – всички партии за цоцали от пачките на създателите на компанията Антони Тренчев и Коста Кънчев.

Затова на всички е ясно, че отиваме на следващите предварителни избори, които, по информация на Narod.bg, президентът ще насрочи за 9 април, неделята преди Великден.

Реклама

Дотогава властта остава в този длъжностен кабинет, само че с лични промени, издаде наш четец от президентството. Вместо Гълъб Донев длъжностен министър-председател ще бъде Атанас Пеканов, който се потвърди с изключение на с експертиза, и с сполучливо лавиране сред ползите на леви и десни.

Социалният Лазар Лазаров, чието министерство лъсна в няколко следствия на Narod.bg за злоупотреби, ще бъде изритан, а постът му за следващ път ще бъде даден на Гълъб Донев.

Засега е ясно, че двете зам.-министърки на защитата Катерина Граматикова и Теодора Генчовска също няма да намерят място в новия длъжностен, само че няма информация за наследниците им.

Най-вероятно с поста си ще се раздели и проф. Велислав Минеков, само че това за момента не може да бъде доказано, приключи източникът на Narod.bg
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР