ПР-експертът Любомир Аламанов казва, че политиците са били безучастни, когато

...
ПР-експертът Любомир Аламанов казва, че политиците са били безучастни, когато
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: За старите политици е смешно, че липсата на правила е равно на правото на силния

ПР-експертът Любомир Аламанов споделя, че политиците са били безучастни, когато преди време жителите са обявили, че институциите работят, " единствено когато " някой им се обади. "  Аламанов съобщи, че даже част от остарели политици са се смеели. Риторичният въпрос, който задава Аламанов, е: " Сега смешно ли ви е? Нещастници. Вие сте отговорни за следващия изгубен живот, единствено тъй като " полицията нищо не може да направи ".

 

Ето цялостния текст на обявата на Любомир Аламанов:

 

Когато пишехме и говорехме, че трябват промени в институциите, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че би трябвало да се вземат ограничения против бездействието на институциите, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че трябват закони, конвенции, правила и всичко друго, което да подсигурява естествения човешки живот, старите политици се смееха.

 

Когато пишехме и говорехме, че бездействието на служители на реда, следователи и прокурори би трябвало да се санкционира, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че вербалното принуждение е голям проблем, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че вербалното принуждение може да докара до физическо принуждение, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че 15 години застой ни връщат в джунглата на насилието, старите политици се смееха.

Когато пишехме и говорехме, че неналичието на правила е равно на правото на мощния, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че простотията и възприятието за безотговорност на най-високо равнище поражда дивотия и възприятие за безотговорност на всички места, старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, че всеки следващ случай на битово принуждение няма да е финален, старите политици се смееха.

 

Когато пишехме и говорехме, че институциите работят, единствено когато " някой им се обади ", старите политици се смееха. Когато пишехме и говорехме, старите политици се смееха.
Сега смешно ли ви е? Нещастници. Вие сте отговорни за следващия изгубен живот, единствено тъй като " полицията нищо не може да направи ".
---------------
Преди няма и три месеца в народен ефир убитият нощес психолог споделя следното: „ Аз имам комшия, който съгласно мен има ментално отклоняване. Аз нямам уредба у дома, нямам тв приемник, нищо не върша у дома с изключение на, че работя на компютъра и сред 2 и 4 горе-долу се движа на компютърния стол. Той ми залива вратата с машинно масло, хвърля ми яйца по прозореца, тъй като аз съм му вдигал звук и не можел да спи. Аз мога да се закълна във всичко свято, че съм най-тихият човек на света и по-тих от това няма по какъв начин да бъда. Ходих доста пъти в полиция, споделят, че нищо не може да се направи. А това е някогашен служител на реда, който най-вероятно има и оръжие. И аз също не знам дали на следващия ден няма да съм следващият подобен случай на убит, просто тъй като на него му е превъртяло “.
Тогава седи до Милена Шаркова, брачна половинка на убития Емил Шарков, която припомня, че през 2013г. мъжът й беше убит от различен вманиачен. Коментират ликвидиране, осъществено по това време (ноември 2022г.) от някогашен боен (трети луд), скарал се със съседа за някакъв ремонт.

И тримата луди в тая история са въоръжени. И живи и здрави, единият е в пандиза. Трима от четиримата естествени са убити. Министерство на вътрешните работи вика нищо не може да се направи.
--------------
Сега разбирате ли по какъв начин обърнаха страната ни на джунгла, а нас на животни, които да се бием за живота си? Това ли желаеме за бъдещето? Това ли желаеме за децата? Сега разбирате ли за какво децата бягат? Разбирате ли?
Да почива в мир! Съболезнования на околните!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР