Повечето мъже благоговеят пред възможността да получават орални ласки. Не

...
Повечето мъже благоговеят пред възможността да получават орални ласки. Не
Коментари Харесай

9 неща, които притесняват мъжете при орален секс

Повечето мъже благоговеят пред опцията да получават орални милувки. Не дребна част даже напълно ги избират като форма на полов акт.

С хубавото и наслажденията обаче, върви и „ багаж “ от конфузни моменти, притеснителни размишления и някои ненужни паники, написа dnesplus.bg. Тези неща следва да бъдат споделяни, да се знае за тях, с цел да не се стига до обстановки, в които има недоволни или по-зле – ядосани.
Какви са мъжките терзания по време на орална обич?
Да избърза с предизвестието, че наближава края

За дамите е конфузна обстановката, когато той каже, че към този момент е на ръба, тя се впусне да работи „ за орден “, а нищо не се случва – подправена паника, един тип. Това тормози и мъжете, тъй като се усещат като маратонец, който е почнал да размахва победоносно ръце, а в действителност не е пробягал още и 10 км.

Да предизвести прекомерно късно

Неприятно е, когато половин час по-рано стартира да предизвестява, че е към края. Обаче още по-лошо е, когато не успее да забележи настъпването на личния си оргазъм и да „ изложи тезата си “, когато нещата към този момент са завършили и са ясни и без приказки. След сходни случки на някои мъже им се постанова половин година и дума да не обелват за желанието да получат орални ласки…

Навреме да спомене, че следва да завърши и да усети, че дамата внезапно стопира да прави каквото и да е

Още една конфузна обстановка, която кара доста мъже да се молят на дамата тъкмо в такива моменти да не стопира, даже и в случай че за нея е неприятна самата „ процедура “ с еякулацията. Към всичките им терзания се прибавят и тези, да не изплескат обичаната (ако тя не си пада последовател на такива откровения), спалното долни дрехи или стената.

Неудобство поради хигиената

Понякога в главите ни се прокрадват всевъзможни странни и непредвидени мисли. Например, мъжът, до момента в който получава орални милувки, може да се размишления по тематиката, дали интимните му елементи не са с някаква неприятна миризма, за която дамата се тормози да показа. Ясно е, че сходни мисли могат да скапват всичко.

Усещането, че нещата се проточват

Само би трябвало да му щукне такава мисъл и нещата в действителност се проточват. Ситуацията стартира да припомня на парен казан, който топли водата, подвига парата, само че тя по този начин и не стига до свирката.

Че са свършили преди дамата

Мъжете се тормозят, че са получили толкоз голямо удоволствие и безусловно не са в положение бързо „ да се отблагодарят “ уместно. Мнозина съществено „ се напрягат “ от такива обстановки.

Драматизират по това, какво ли чака в подмяна дамата

Вярвате или не, само че доста мъже мислят, че обичаните им дами ги подаряват с милувки с устни, тъй като чакат по-късно да им бъде „ върната услугата “. Жените, обаче, държат в ръка (буквално) доста мощен коз, с който да опровергаят мъжките „ трагични “ размишления кой на кого какво дължи.

Опитите да бъдат наставлявани, когато към този момент са на ръба на свършването

Да се приказва на мъж в миговете преди оргазма е същото, като да се пробвате да се прозявате, без да присвивате очи. Не единствено е невероятно, само че е и ненапълно рисково.

Зъбите!

Не малко мъже изпитват съвсем под паника боязън, поради упованието да усетят допира на зъби до… „ скъпоценното “ или поради фактическото чувство за досег на зъбите. Усещането е действително мъчително. Дори може да се одобри за предумишлено безчинство от страна на дамата, която разреши зъбите ѝ да се допрян до каквото и да е в интимната област на мъжа. Представете си, че хапвате нещо и внезапно някой ви срита в стомаха… Всичко се стяга, нали?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР