Потребителка на Reddit анонимно разказа как е изгонила тайния любовник

...
Потребителка на Reddit анонимно разказа как е изгонила тайния любовник
Коментари Харесай

Дъщеря изгонила любовницата на баща си от погребението му

Потребителка на Reddit анонимно описа по какъв начин е изгонила тайния ухажор от погребението на татко си, която пристигнала на траурното събитие дружно с цялото й семейство.

Дъщерята изясни, че е схванала за връзката на татко си с жена на име Пам две години, откакто те почнали да се срещат. Тя видяла нейните известия на телефона му. В същото време мъжът в никакъв случай не е приказвал за приятелката си и не я е срещнал с щерка си. Жените се срещнали за първи път, когато Пам се появи неканена на погребението на любовника си, което беше проведено от щерка му.
Главният редактор на Bild се раздели с поста си поради любовна спекулация
Главният редактор на Bild, най-големият таблоид в Германия, беше уволнен в понеделник след отчет на New York Times за обвинявания, че се...
Прочети повече
„ Бях „ публично “ осведомен за Пам, когато вземах нещата на татко ми от офиса след гибелта му и открих там огромна нейна фотография. Колегите му бяха изумени, че не знам за нея. Още там изхвърлих тази фотография “, показа дъщерята.

Когато дъщерята провела погребението на татко си, Пам се опита да се свърже с нея посредством мобилния му телефон. „ Разбрах, че е видяла известията във Facebook и датата на погребението. Не й отговорих “, сподели дъщерята.

Преди да стартира погребението, Пам и фамилията й се появиха там. „ Дойдох в пет часа вечерта, а самото заравяне стартира в шест. Когато влязох, тя, нейните трима синове, снахи и внуци към този момент разговаряха с приятелите му. Тя ги познаваше от към три години! “, възмути се дамата.

Служителите на гробищата и някои другари на бащата попитаха дъщерята за какво не е поканила Пам. Тя отговори, че не я познава. На собствен ред Пам сподели, че дъщерята е отказала да се срещне с нея.

Така или другояче дъщерята изгонила Пам и цялото й семейство от погребението. „ Пам искаше да остане, тъй като съгласно нея тя беше негова законна брачна половинка. Казах не, тъй като аз съм негово семейство и тя трябваше да намерения за това “, сподели дъщерята на покойника.
Един от най-богатите в света съди за милиони брата на любовницата си
Основателят на Amazon Джеф Безос изиска отплата от 1,7 милиона $ от Майкъл Санчес, брат на държанка на милиардера, за правосъдни...
Прочети повече
След като Пам си потегли, приятелите на татко й непрестанно питаха къде е тя и за какво не може да участва на погребението.

В мненията мненията на потребителите на Reddit по отношение на дейностите на дъщерята на умрелия се разделиха. Някои считат, че тя е постъпила вярно. Други означиха, че татко й е сбъркал в тази обстановка. „ Според написаното татко ти в действителност бърка. Той е споделил на Пам, че не искаш да се срещаш с нея и не те е уведомил за нейното битие. В последна сметка той умря и ви остави да се разберете сами “, написа един от тях.

„ Бащата е сбъркал, само че и Пам. Ако бях на нейно място, първото нещо, което щях да направя, беше да приказвам с дъщерята и да изразя съболезнования “, сподели различен консуматор. „ Поне не трябваше да вървиш там и да се държиш по този начин, като че ли това е твое шоу и си в светлината на прожекторите. Тя нямаше право да води цялото семейство със себе си “, отсъди трети.

Някои консуматори застанаха на страната на Пам. Те показаха, че дамата също има право да скърби за загубата на обичания си, както и всеки, който пристигна на погребението. „ Била сте прекомерно груба с човек, който явно е бил доста значим за татко ви. В този миг тя също скърби “, сподели един от бранителите на Пам.

По-рано беше обявено, че жителка на Испания, която бе забранил на родственици да дойдат на погребението й и бе разгласила във вестника " извънреден " лист с поканените посетители. Съобщението беше последвано от 15 имена и надпис: " За всички останали, които в никакъв случай не се интересуваха от живота ми: желая да продължите да живеете надалеч от мен, както преди. "

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР