Потискане на избирателната активност и мобилизация на калинките на ГЕРБ.

...
Потискане на избирателната активност и мобилизация на калинките на ГЕРБ.
Коментари Харесай

Атанасов вижда потискане на избирателната активност и мобилизация на калинките на ГЕРБ

Потискане на изборната интензивност и готовност на калинките на ГЕРБ. Това вижда водачът на ДСБ Атанас Атанасов като тактика в медиите на властта против пандемията. В студиото на Българска национална телевизия Атанасов допусна, че в този момент може да се разхлабят ограниченията, с цел да се затегнат преди вота. Изплашени са ръководещите, безапелационен бе водачът на ДСБ.

Амбицията на десните, по думите му е, прекъсване на корупционните практики на Борисовата страна. По думите на Атанасов преди всичко по значимост стои въпросът с връщането на парламентарната република - законодателна активност и надзор. Година и четири месеца Борисов не е стъпвал в Народното събрание, разяснява Атанасов и акцентира извънредно ниския рейтинг на Народното събрание отпред с Цвета Караянчева.

Десните желаят радикална смяна на българската стопанска система и страната да се отдръпна. Основен проводник на корупцията е точно страната. Сторим най-скъпите и най-некачествените автомагистрали в Европа, акцентира Атанасов.

ДСБ няма да взе участие и да поддържа ръководство на Борисов, нито ръководство на Нинова, безапелационен бе военачалник Атанасов. Но той има вяра, че Демократична България ще е трета политическа мощ и чака президентът е им даде мандат за сформиране на държавно управление. За благосклонностите на Демократична България към президента, Атанасов изясни, че той не е дал своя вот за него като подсилен от социалистите, само че в последната година имат еднообразно отношение за властта. Не мога да направя нито една забележка към позициите на Румен Радев от последната една година, съобщи Атанас Атанасов.

Борисов се пробва да угажда и на Ердоган, и на Путин, счита още Атанас Атанасов. НАТО е най-голямата ни отбрана, акцентира той. 10 милиарда лв. се крадат годишно, по думите му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР