Посолството на САЩ в София реагира на използвания от Бойко

...
Посолството на САЩ в София реагира на използвания от Бойко
Коментари Харесай

Посолството на САЩ реагира на колажа с космонавтите на Борисов

Посолството на Съединени американски щати в София реагира на потребления от Бойко Борисов колаж, изработен върху фотография на починали по време на задача американски космонавти, написа " Свободна Европа ".

„ Въпросът е издигнат непосредствено пред господин Борисов “, оповестиха за Свободна Европа от пресслужбата на посолството. В сряда по време на конференция водачът на ГЕРБ иронизира своите съперници с колаж, на който са включени облиците на Атанас Атанасов, Христо Иванов, Мая Манолова, Тошко Йорданов, Николай Хаджигенов, Иво Мирчев и Цветан Цветанов.

В сряда пред " Свободна Европа " от ГЕРБ отхвърлиха да разясняват самия факт на използването на фотографията, а единствено настояха за конкретизиране, че колажът не е дело на никого от партията. Колажът се разпространяваше в обществените мрежи през последните дни. Шегите с космонавтиката станаха известни в понеделник. Тогава Слави Трифонов сподели, че измежду целите на бъдещото му държавно управление ще бъде излитането на двама българи и един македонец в космоса. Дни по-рано вестник " Капитал " беше разгласил собствен колаж с лицата на трима от водачите на " протестните партии ", облечени като космонавти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР