Последният пирон в политическия ковчег на Бойко Борисов забива Narod.bg-

...
Последният пирон в политическия ковчег на Бойко Борисов забива Narod.bg-
Коментари Харесай

Narod.bg праща Бойко на съд! €5 млн. за „Барселонагейт“ изпрани пред офшорка на Вальо Златев, мултимилионерът пропя

Последният гвоздей в политическия ковчег на Бойко Борисов забива Narod.bg- 5-те милиона евро, с които някогашният министър председател е подсигурил къща и магазин за „ Мис Бикини “ и детето й в Барселона, са минали през офшорка на мултимилионера и някогашен другар на водача на ГЕРБ – Валентин Златев, записана в Кипър.

Екс босът на „ Лукойл “ е бил подложен в зависимости от тогавашния министър-председател, по тази причина се е стигнало до договорка, разкри източникът ни.

Реклама

Новината е многозначителна – за пръв път има действителна опция някогашният треторазряден сикаджия и по подигравка на ориста политически водач да бъде упрекнат и изправен пред правораздаването по простата причина, че точно Валентин Златев е един от очевидците на прокуратурата, издали цялата скица с показания пред прокурор!

За немислимия до неотдавна екшън свидетелства и новината, че Валентин Златев към този момент е свикан да се яви в прокуратурата на разпит. Топ милионерът е привикан в постройката на Софийска градска прокуратура на бул. „ Черковна “ в 13:00 часа на следващия ден.

Златев ще дава показания по делото точно по „ Барселонагейт “.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР