Последният месец от лятото е подготвил много астрологични подаръци: две

...
Последният месец от лятото е подготвил много астрологични подаръци: две
Коментари Харесай

6 знака от зодиака, които ще бъдат драматично засегнати от `Есетровата` суперлуна на 1 август

Последният месец от лятото е подготвил доста астрологични дарове: две пълнолуния едновременно, измежду които и една суперлуна, както и началото на ретроградното придвижване на Меркурий и Уран. На 1 август, тъкмо в 21.32 ч. българско време, настава по този начин нареченото „ Есетрово “ пълнолуние в знака Водолей – един от най-хубавите интервали за промяна, както в духовната, по този начин и в материалната сфера.

Всяко пълнолуние има свое лично импровизирано име, като „ Снежна луна “, „ Вълча луна “. Коренът на тези имена е обвързван с индийските обичаи, съгласно които всеки месец е белязан под избран знак. Първото пълнолуние на август е наречено " есетрово ", заради обстоятелството, че през този интервал от време се усилва уловът на есетрови риби. В това събитие няма нищо изненадващо, тъй като в края на лятото продължителността на дневната светлина понижава и нощните температури спадат, което принуждава есетровите риби да ловуват повече и да напущат „ родните си земи “ и затова стават по-лесна плячка за рибарите.



Суперлуна на 1 август във Водолей: защо да се подготвим?

Зодия Водолей е един от главните революционери измежду целия зодиакален кръг. Водолеите могат да усетят настроението в обществото доста тънко и като предписание първи виждат новите трендове. Водолеят постоянно търси промяна, сходно на Скорпиона, което не е изненадващо, тъй като неговата ръководеща планета Уран дава отговор за напредъка и нововъведенията. Но за разлика от Скорпиона, Водолеят не би трябвало да унищожава към този момент построеното. Вместо това Водолеят е по-склонен да се опита да направи изобретение и да трансформира това, което към този момент е налице.

Това пълнолуние е отлично време за духовни практики. Енергията на Водолея ще ви помогне да разширите кръгозора си и да намерите отговори на въпроси, които от дълго време ви преследват.

Препоръчително е да се внимава с частите на тялото, които Водолей ръководи: прасци, пищяли, глезени, ахилесово сухожилие, мускули на предмишницата, щитовидна жлеза. Суперлуната е източник на голяма сила и по тази причина е допустима появяването на болежка в тези зони.

Най-засегнати от пълнолунието във Водолей ше бъдат следните шест зодиакални знака: 

1. Стрелец



С квадрат Луна-Юпитер и тригон Марс-Юпитер това пълнолуние ще има позитивно влияние върху Стрелците. Квадратът сред планетите се смята за под напрежение аспект, само че в този случай въздействието му ще бъде удобно - ще се отворят благоприятни условия за реализация на креативния капацитет. Също по този начин този аспект демонстрира повишаване на потребностите в прочувствената сфера - нуждата от комфорт и уют ще бъде изключително изострена. От своя страна тригонът Марс-Юпитер по време на пълнолуние ще даде сила и интензивност, предпочитание за развиване и самообразование.

2. Лъв



За хората от зодия Лъв пълнолунието не е най-лесното време, защото ръководещата им планета Слънцето е в съпротива на Луната. Този аспект води до спорове сред мозъка и сърцето. В този случай, когато Луната е във Водолей, ще бъдат повдигнати въпроси за тяхната роля в обществото, нуждата от промени в нормалния им метод на живот. В същото време ще премине паралелът Слънце-Уран, което ще даде предпочитание за придобиване на самостоятелност. През този интервал Лъвовете най-сетне би трябвало да одобряват своята уникалност, да спрат да се пробват да трансформират себе си. Чрез вътрешни спорове и подозрения силата на Водолея ще ви води до вътрешна независимост и осъзнаване на вашата характерност.

3. Везни



За Везни, както и за Телец, това пълнолуние ще докара до промяна в прочувствената сфера - квадратът Венера-Уран ще се усети. През този интервал ще бъдете изключително чувствителни към персоналните си граници, доста дейности могат да се възприемат като опит за изземване на вашата самостоятелност. Парите могат да бъдат изхарчени в опит за облекчаване на прочувствени потребности. Опитайте се да разтоварите напрежението през този интервал посредством групова креативна активност, тъй като и Венера, и Уран оказват въздействие върху междуличностните връзки. 

4. Телец



За разлика от Везни, за Телците ще бъде по-трудно да намерят баланс по време на това пълнолуние - въздействат несъгласията сред земната и въздушната буря. Освен това Уран - ръководещата планета на Водолея, ще бъде в знака Телец и ще има по-силно въздействие върху представителите на тази зодия. Телците би трябвало да се грижат за себе си през този интервал и да не се натоварват с работа: несъразмерното натоварване няма да донесе никакви плодове с изключение на напрежение и нервност. В връзките с обичаните хора са вероятни кавги, които могат да бъдат избегнати, в случай че не се поддадете на прочувствени импулси.

5. Скорпион



За Скорпиона този интервал ще донесе триумф в кариерата, тъй като неговите две ръководещи планети Марс и Плутон ще бъдат в хармонични аспекти с други планети. Приливът на сила, с помощта на тригона Марс-Юпитер, ще се срещне със мощно предпочитание, даже вътрешно обвързване, да измененията себе си и света към вас заради въздействието на тригона Уран-Плутон. Енергията ви ще бъде в разгара си, не се изненадвайте, в случай че се почувствате изпълнени с сила и оптимизъм след есетровото пълнолуние.

6. Водолей



За Водолеите това е идеална опция да се потвърдят като водачи както в работата, по този начин и в връзките. Ще блестите и силата ви ще превзема хората. Не се опасявайте да бъдете център на вниманието. В кариерата обърнете внимание на екипните планове – време е да ги реализирате. Приемете измененията в живота си с признателност.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР