Последните няколко дни заглавията се въртят около Mercedes, като от

...
Последните няколко дни заглавията се въртят около Mercedes, като от
Коментари Харесай

Mercedes представя електрически SUV на 18 април

Последните няколко дни заглавията се въртят към Mercedes, като от една страна компанията показа електрическата S-Klasse, а от друга върна 6.0-литровия V12 при най-луксозния Maybach. Днес от марката още веднъж се връщат към моделите на ток и демонстрираха фотография на квадратно SUV, което ще дебютира на 18 април.

Mercedes-Benz EQB ще бъде показан на автомобилното ревю в Шанхай и най-вероятно ще бъде електрическата версия на кросоувъра GLB. Снимката разкрива сходни форми като тези на модела с разлика само в предната част.
 Mercedes показва електрически SUV на 18 април

Електрическият модел ще получи изменена предна част, която ще се показва в нова решетка, без отвори, както и изменени фарове. Останалите варианти най-вероятно ще са идентични с тези при GLB, като най-вероятно ще бъде непокътната опцията за версия със 7 места.

Според разнообразни източници моделът ще се предлага с три разновидността на електромотори, най-мощният ще генерира 335 конски сили, а останалите надлежно 268 конски сили и 261 конски сили. Батериите ще са с потенциал от 60кВч и 110кВч и ще обезпечават пробег от най-малко 400км с едно зареждане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР