Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ

...
Тежка катастрофа с двама загинали младежи е станала тази нощ
Коментари Харесай

Джип се разцепи на две, двама загинали в катастрофа в Пловдив

Тежка злополука с двама починали младежи е станала тази нощ в Пловдив. Инцидентът е станал към 3:30 часа на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " Шести септември ", заяви Нова тв.

По първична информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята сред двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две. Предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно.

На място е умрял 21-годишният лидер и пътничка до него на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка.

Междувременно незабавна здравна помощ се оказва и на съществено потърпевш чиновник на РДПБЗН -Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво.

До приключването му е спряно придвижването и в двете направления по бул. „ Руски ”, в правата сред ул. „ Преслав ” и бул.  „ 6-ти септември ”. По случая е формирано досъдебно произвеждане, проверяват се аргументите и събитията, довели до тежкия случай.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР