Последната седмица на ноември винаги е някак тъжна и меланхолична.

...
Последната седмица на ноември винаги е някак тъжна и меланхолична.
Коментари Харесай

5 статии, които ви заинтригуваха най-много през тази седмица

Последната седмица на ноември постоянно е някак тъжна и меланхолична. Времето не е непрекъснато, а предпразничното въодушевление към момента липсва. Тази година краят на ноември е изключително непосилен, тъй като ни напусна огромният български артист Стефан Данаилов. Но сме сигурни, че светлина по пътя на Мастъра няма да липсва, а и огромните му функции в киното и театъра ще поддържат загатна за него постоянно жив. 

Седмицата ни приключва с нещо, което ни носи по-приятни страсти – оня финален петък от годината, който в Съединени американски щати дава началото на огромните предколедни разпродажби и носи името Black Friday. В последните години тази традиция беше приветствана и у нас, а огромните понижения не са лимитирани единствено в този щур и безреден финален ден от работната седмица, а се случват и в последващия уикенд, даже и в понеделника след него – така наречен Cyber Monday. Това е и този къс интервал, в който можем да се сдобием с прелестни топли облекла за настъпващата зима, а за какво не и да се поглезим в салоните за хубост – като се изключи че можем да зарадваме себе си с маникюр на по-ниски цени, бихме могли да опитвам и с прическите. 

***

На някои хора през ноември най-вече им харесва това, че е дъждовен и сив. Да, тъкмо по този начин – в дъжда могат да носят хубавите си чадъри (да не забравяме, че чадърът е аксесоар самичък по себе си), комфортните и красиви боти, топлите връхни облекла... Моментът е съвършен да се замислим и какво палто ще носим през по-студените дни.   
27 стайлинг хрумвания за последната ноемврийска седмица
И още... 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР