Рапърът Ники Минаж беше арестуван за кратко и след това

...
Рапърът Ники Минаж беше арестуван за кратко и след това
Коментари Харесай

Ники Минаж арестувана за кратко, глобена на летището в Амстердам, след като холандската полиция съобщи, че в багажа са открити „меки наркотици“

Рапърът Ники Минаж беше задържан за малко и по-късно санкциониран на летището в Амстердам Схипхол в събота по обвинявания, че чиновници са разкрили „ меки опиати “ в багажа й, съгласно холандските управляващи.

Кралската Холандия Marechaussee, която е холандската национална полицейска организация, разгласява в обществените медии в събота вечерта, че 41-годишна американка, която е била задържана по съмнение за експортьор на меки опиати беше санкциониран и освободен от ареста, откакто управляващите се съветваха с локалната прокуратура. Размерът на санкцията не беше посочен. 

Въпреки че холандската полиция не уточни Минай като въпросния обвинен, рапърът разгласява видео в обществените медии на тестването. Във видеото тя изяснява, че полицията й е споделила, че служителите на реда сякаш са намерили марихуана в чантите й и че ще би трябвало да бъде претеглена.

постове на X Минаж твърди, че карцерът е опит за „ саботиране на моето турне. "

" Плащат им огромни пари, с цел да се опитат да саботират моето турне, b/c, мно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР