Пощенска банка осигури 30 компютъра, необходимите за тях монитори и

...
Пощенска банка осигури 30 компютъра, необходимите за тях монитори и
Коментари Харесай

Пощенска банка осигури компютри за учениците от средно училище „Иван Вазов“ в Мездра

Пощенска банка обезпечи 30 компютъра, нужните за тях монитори и нужните аксесоари за възпитаници в неравностойно състояние от приблизително учебно заведение „ Иван Вазов “ в град Мездра. В гимназията се образоват 20 деца от обществено слаби фамилии, които не разполагат със средства за закупуване на техника и са застрашени от отпадане от учебно заведение заради спиране на образователния развой. С дарението, предоставено от банката, нуждаещите се деца ще могат да влязат във виртуалните класни стаи, с цел да се причислят дружно с връстниците си към отдалеченото образование, проведено от техните преподаватели.

„ До скоро, преди рецесията с Covid-19, нашето учебно заведение се огласяше от детски гласове. Днес е друго. Въпреки всичко ние продължаваме да се стараем, учим и развиваме, въпреки и отдалечено, тъй като нашите възпитаници разчитат на нас. Нека не забравяме, че децата са нашето бъдеще. Благодарим на Пощенска банка за поддръжката, благодарим за подадената ръка в този сложен за нашите ученици и за нас миг “, сподели госпожа Мариела Горанова, шеф на СУ „ Иван Вазов “.

„ Стремим се да поддържаме и подтикваме разнообразни просветителни начинания. Вярваме, че партньорството сред бизнеса и образованието подсигурява положителната реализация и основаването на среда за развиване на новаторски хрумвания. Във времена, в които всички сме изправени пред непознати до момента провокации, нашите взаимни дейности в тази посока са още по-необходими “, споделиха от Пощенска банка.

Устойчивата политика на корпоративна обществена отговорност на Пощенска банка е с фокус върху развиването на младежите. Финансовата институцията осъществя дълготрайно разнородни просветителни планове, както независимо, по този начин и с одобрени сътрудници от просветителния бранш. Инициативите са в осъществяване на устойчивата тактика на Пощенска банка за създаване на тясна връзка сред бизнеса и образованието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР