Посещението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Северна

...
Посещението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Северна
Коментари Харесай

Влизането в НАТО означава, че...

Посещението на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Северна Македония изпраща явен сигнал - алиансът е подготвен да пожелае добре пристигнала на страната в евроатлантическото семейство. Това е посланието, което изпрати Йенс Столтенберг в изявление за МИА, което даде директно преди неговата аудиенция в Скопие, където ще се състои среща на посланиците от страните-членки на алианса.

Столтенберг уточни, че с неспокойствие чака още веднъж да посети Скопие и сподели, че ратификацията на предприсъединителния протокол напредва добре. Той уточни, че участието на Северна Македония в НАТО ще способства за сигурността на Западните Балкани и на целия евроатлантически район.

В изявлението Столтенберг показва, че с неспокойствие чака още веднъж да посети Скопие, този път със Северноатлантическия съвет. " Нашето посещаване в Северна Македония изпраща явен сигнал - подготвени сме да ви пожелаем добре пристигнали в фамилията на НАТО ", отговори Столтенберг на въпроса какъв е мотивът за визитата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР