Португалската суперзвезда във футбола - Кристиано Роналдо, се завръща в

...
Португалската суперзвезда във футбола - Кристиано Роналдо, се завръща в
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо строи още един хотел. Мястото е символично за него

Португалската суперзвезда във футбола - Кристиано Роналдо, се завръща в Манчестър, само че не като футболист, а като предприемач. Той възнамерява да открие четиризвезден 11-етажен хотел в центъра на британския град.

Инвестицията на португалеца е близо 27 милиона паунда, а упованията са хотелът да одобри първите си посетители при започване на 2023 година. Роналдо към този момент има 6 хотела в разнообразни точки на света - Мадейра, Париж, Ню Йорк, Лисабон, Мадрид и Маракеш.

" Беше неизбежно това да се случи в града, в който Кристиано стартира интернационалната си кариера през 2003 година и където за първи път игра с емблематичния номер 7. Манчестър е футболен град, само че също по този начин и известна музикална сцена, както и мястото, където се е зародила промишлената гражданска война ", се споделя в известие на компанията " Пестана ", с която Роналдо си партнира в хотелския бизнес.

В Манчестър към този момент има хотел, благосъстоятелност на някогашни играчи на Манчестър Юнайтед. Името му е " Футбол " и е благосъстоятелност на братята Гари и Фил Невил, Райън Гигс, Ники Бът и Пол Скоулс. Той бе открит през 2015 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР