Вчера в Бургас един живот беше спасен след намесата на

...
Вчера в Бургас един живот беше спасен след намесата на
Коментари Харесай

Ексклузивни снимки с жената, която опита да се самоубие в Бургас

Вчера в Бургас един живот беше избавен след намесата на избавителни екипи и договарящи от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи. След съвсем часови старания 52-годишната жена беше уверена да се откаже от решението си. Тя се опита да постави завършек на живота си, като увисвам от терасата си на четвъртия етаж на кооперация. Наши читатели ни изпратиха извънредни фотоси от мястото на случая.

Случката се разигра на улица „ Г. С. Раковски “ в града в наличието на полиция, пожарна и Спешна помощ. По думите на очевидци дамата е висяла от терасата над час, до момента в който не е била уверена и успокоена от договарящи.

От ОДМВР-Бургас прецизираха пред Искра.бг , че дамата не е проявявала нападателно държание и след случая е останала вкъщи си. Оттам показаха, че тя има едно дете.

На този стадий към момента не са изяснени аргументите, които са я подтикнали към опита за самоубийство. От полицията подчертаха, че положението на дамата е било моментно и с облекчение подчертаха, че случаят не е приключил трагично.

Очакваме и вашите сигнали на [email protected]

Жена желае да скочи от апартамент в Бургас. Водят договаряния с нея

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР