Ясно е и кога ще е премиерата Излезе трейлърът на

...
Ясно е и кога ще е премиерата Излезе трейлърът на
Коментари Харесай

Излезе дългоочакваният трейлър на филма за Гунди

Ясно е и по кое време ще е премиерата

Излезе филмовият откъс на дълго чакания филм за живота на Георги Аспарухов – Гунди. Лентата „ Гунди - Легенда за любовта “ ще тръгне по кината от 18 октомври 2024 година

Продукцията ще наблюдава живота на огромния състезател - от срещата му с Величка Маркова – Лита - до трагичния 30 юни 1971 година, когато Гунди умира в автомобилна злополука.

В основата на сюжета са неразказани до момента истории от персоналния живот на Георги Аспарухов и неговата най-голяма обич – брачната половинка му Лита, с която минават през редица тествания на живота, футбола и системата, само че остават дружно до самия край. На екран ще оживеят и някои от именитите мачове с присъединяване на Гунди, с помощта на стотиците специфични резултати, употребявани във кино лентата.

От оскъдно момче от „ Редута “ през класическа невъзможна обич с момиче от заможно семейство и фантазията за огромния футбол - по пътя си Гунди среща редица премеждия, които се пробва да преодолее с доста старания, почтеност и достолепие. А когато най-накрая сбъдва двете си огромни фантазии, системата се обръща против него.

В ролята на Гунди е Павел Иванов, а Лита се играе от Александра Свиленова.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР