Поредна полицейска акция е проведена в района на Седемте рилски

...
Поредна полицейска акция е проведена в района на Седемте рилски
Коментари Харесай

Поредна акция срещу нелегалния превоз на туристи в района на Седемте рилски езера

Поредна полицейска акция е извършена в региона на Седемте рилски езера. Акцията е била ориентирана против незаконния транспорт на туристи и багаж с джипове. Това заяви кметът на Сапарева баня Калин Гелев.

Проблемът с незаконните транспорти по циркуса е решен, акцентира той.

Честите акции на полицията и засиленият надзор по циркуса дават резултат, отбелязва кметът на Сапарева баня Калин Гелев, съобщи БНР.

„ Спокойно е. Няма проблем. Полека-лека джиповете схващат, че не трябва по този начин да става. Със сигурност има по някой индивидуален случай, но и полиция и жандармерия, доколкото знам, през днешния ден и отново Национална агенция за приходите имат акция, тъй че би трябвало да бъде, очевидно с повече почит “.

И самите туристи разясняват, че към този момент не се виждат джипове за незаконен транспорт по Седемте езера.

Планинарят и природозащитник от Кюстендил инж. Севделин Атанасов, който преди два дни беше в региона, съобщи:

„ Нито един джип нямаше и горе нямаше пост на рейнджърите при 17-и дирек. Нямаше никой, нямаше нито един джип долу, където е началната станция на лифта, но нито един. Беше ми доста учудващо на мене, че те нали какъв брой санкции до момента, само че в никакъв случай не са се съобразявали и в никакъв случай не са плащали. Преди години пишеше, че притежателят е с 500 акта, само че не е платил нито една стотинка и ми беше доста чудно, обаче нямаше нито един джип “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР