Пореден входящ трансфер реализира Лудогорец. Десеткратният шампион на България привлече

...
Пореден входящ трансфер реализира Лудогорец. Десеткратният шампион на България привлече
Коментари Харесай

Лудогорец няма спирка: Взе младежки национал на Израел

Пореден входящ трансфер осъществя Лудогорец. Десеткратният първенец на България притегли израелския ляв бранител Дени Групер. Ръководствата на Лудогорец и Апоел (Тел Авив) завършиха договорката в последните часове на трансферния прозорец. Групер мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес проби и към този момент е в Разград, където стартира тренировки с новия си тим. Защитникът ще бъде показан пред медиите дружно с другото ново попълнение Тиаго в сряда (2 март) в 11,30 ч. на " Хювефарма Арена ".

" Щастлив съм от този трансфер. Надявам се да оправдая доверието на всички в новия ми тим ", съобщи Дени Групер, който ще играе с номер 14.

Роденият на 16 март 1999 година футболист, който е с румънски корени, е младеж на Макаби (Хайфа), като играе също по този начин в школите на Апоел (Хайфа) и Ирони Нешер. Първият му тим в професионалния футбол е Апоел (Афула), за който записва 30 мача и 4 гола в интервала 2018-2019 година В идващите три години Групер играе за Апоел (Тел Авив). С екипа на отбора от столицата на Израел бранителят има 50 мача и 2 гола.

Дени Групер е записал още осем мача за младежкия народен тим на Израел.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР