Пореден клип на агресия между ученички взриви социалната мрежа. Случаят

...
Пореден клип на агресия между ученички взриви социалната мрежа. Случаят
Коментари Харесай

Нов брутален бой между ученички в Стара Загора

Пореден клип на експанзия сред ученички взриви обществената мрежа. Случаят е от 26 февруари и се разиграва по време на междучасие в двора на Професионалната гимназия по ветеринарна медицина в Стара Загора, съобщи " Господари на ефира ".

На фрагментите се вижда по какъв начин десетокласничка рита и удря с юмруци паднало на земята момиче. Въпреки, че двете са заобиколени от други възпитаници, единствено едно момиче прави опит да ги разтърве. На мястото има и момче, което също не се намесва, а безучастно отбелязва: " Уби я от пердах! "

Вижте клипа >>

Причината за свадата е момче. Двете се скарали, като търсили повода едната от тях да хареса фотографията на момчето в обществени мрежи.

Директорът на учебното заведение е разговарял както с учениците, по този начин и с родителите. Очаква се в детайли пояснение за случая към инспектората по образованието.

" На 4 март в гимназията ще бъде извършена среща с родителите. Уведомено е Министерството на образованието, както и детска педагогическа стая ", изясни шефът на РУО Татяна Димитрова, представена от Дарик.

Педагогическият съвет обаче е този, който ще реши какви санкции ще бъдат наложени. С учениците ще работи и психолог. Регионалната дирекция " Закрила на детето " също прави инспекция по случая.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР