Популярният цирков артист Енчо Керязов разкри, че между това изкуство

...
Популярният цирков артист Енчо Керязов разкри, че между това изкуство
Коментари Харесай

Енчо Керязов посочи приликите между цирка и политиката

Популярният цирков актьор Енчо Керязов разкри, че сред това изкуство и политиката има общо. В момента той е заместник-кмет на Ямбол.

" Има доста общи неща - и двете специалности са извънредно виновни. При едната си виновен най-много за здравето на теб и на феновете, защото от време на време осъществяванията са доста рискови, а като заместник-кмет в случай че стане някакво погрешно решение и нещата не се случат по метода, по който си си го представял, всички хора заплащат доста огромна цена. Отговорността е доста огромна ", уточни той в изявление за предаването " На кафе " по " Нова телевизия ".

Керязов провежда 13-та поредна Нощ на звездите в Арена София, където ще вземат участие циркови актьори от целия свят.

" Не имам вяра на суеверия свързани с цифри. Но виждам в този момент с по-голям адреналин, точно поради цифрата 13. Надявам се да ми носи шанс. Всяка година е доста друга - като идея, като визия, като метод на водене, самите реализатори са изцяло разнообразни. Изключително огромно събитие, с най-хубавите актьори в света следва. Най-доброто шоу в света. Масово събитие, над 400 индивида ще излязат на сцената ", описа още актьорът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР