Популярният дизайнер Бенджаминс Гескин, който често представя вътрешна информация, публикува

...
Популярният дизайнер Бенджаминс Гескин, който често представя вътрешна информация, публикува
Коментари Харесай

Ново изтичане показва, че Galaxy S10 ще има криптовалутен портфейл

Популярният дизайнер Бенджаминс Гескин, който постоянно показва вътрешна информация, разгласява в своята страница в обществената мрежа Twitter действителни фотоси на общоприетата версия на смарт телефона Galaxy S10, който още не е обявен.

Новите фотоси дават опция още един път да оценим дизайна на предния панел на новия смарт телефон на Samsung, оборудван с Infinity-O екран с доста тънки рамки и дребен отвор за предната камера. Но забавното е друго.

New #GalaxyS10 live images leak with ‘Samsung Blockchain KeyStore’

(images via @GregiPfister89) pic.twitter.com/g0FipTooe6

— Ben Geskin (@VenyaGeskin1) January 23, 2019

веВъпреки че криптовалутната тресчица отмина и към този момент ползата към цифровите пари не е по този начин огромен, като през 2017 година, редица производители в този момент започнаха поддръжката на блокчейн технологията. В края на предходната година на пазара излезе блокчейн смарт телефонът HTC Exodus 1, само че не стана известен. Сега излиза наяве, че Galaxy S10 също ще предложи на потребителите криптовалутен портфейл. По-точно, това е фирмената блокчейн услуга Samsung Blockchain Keystore за безвредно запазване на криптовалута, токени и друга сензитивна информация. На екрана на включения Samsung Galaxy S10 е вижда програмен прозорец, показващ точно услугата Samsung Blockchain Keystore.

Да си напомним, че през месец октомври предходната година Samsung записва комерсиалната марка Blockchain KeyStore, като в описанието загатна програмен продукт, смарт телефони и други мобилни устройства. Тази функционалност умерено може да бъде пренебрегната, само че за почитателите на криптовалутите тя може да се окаже доста потребна.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР