Попиконата Мадона отново изуми феновете си. Втори ден те не

...
Попиконата Мадона отново изуми феновете си. Втори ден те не
Коментари Харесай

Мадона с ново лице. Няма да я познаете

Попиконата Мадона още веднъж изуми почитателите си. Втори ден те не знаят кое повече да разясняват – косата и визията на 27-годишното й гадже Ахламалик Уилямс, с който бяха изловени от папараците да вечерят в Лос Анджелис, или новото лице на самата Кралицата.

Мадона и Ахламалик попаднаха в обективите, отивайки на вечеря ръка за ръка. С тях бе и синът на певицата Дейвид.

63-годишната Мадона събра погледите с съвършените си форми. За вечерта тя бе  избрала виолетов гащеризон в жанр леопард и кройка на пижама и боти с висока платформа. За да не замръзне, певицата бе с дълго черно палто върху гащеризона и бе приключила визията си тъмни очила.

Ахламалик пък бе нехаен - в черно сако и дънки, носеше и светли маратонки. Дейвид бе предпочел облекла в ярки цветове: синьо сако, зелена тениска и панталон с щампа.

Връзката на Мадона с 27-годишния танцьор Ахламалик  е от 2019 година Те се срещат доста по-рано - през 2015 година, когато Ахламалик работи със звездата като танцьор.

В същото време почитателите на Мадона разискват фотосите й в Инстаграм, на които звездата наподобява 20-годишна. Тя е безусловно с ново лице и мнозина се питат тя ли е въобще.

 
                

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР