Попфолк певицата Мария от години инвестира върху външния си вид,

...
Попфолк певицата Мария от години инвестира върху външния си вид,
Коментари Харесай

Какво се случва с устните и лицето на Мария? Феновете са потресени

Попфолк певицата Мария от години влага върху външния си тип, подлагайки се на всевъзможни пластични интервенции. Незавсимо от това обаче неотдавна визията на изпълнителката провокира не изключително положителни мнения от страна на почитателите.

Този уикенд гласовитото миньонче бе посетител в предаването на Алекс Сърчаджиева по bTV. За изявлението фолк дивата бе заложила на обемни златни обеци на  " Версаче ", а главната тематика, към която се въртя диалога ѝ с водещата, бе любовната връзка на Мария с Мирослав Соколов и с какви дарове я обсипва той.



Според " Блиц " обаче водещата, пък и феновете, са били впечатлени не толкоз от останали потресени от метода, по който наподобява Мария. От уеб страницата визират най-много устните на пайнерката, които съгласно създателите ставали все по-големи и месести с времето. 

От медията обръщат внимание и на назолабиалните бръчици, които " минават в необикновени подутини надолу по брадичката ".

На 13 януари певицата отпразнува 42-ия си рожден ден, като се появи с много необятно сако и дизайнерска рокля под него – подарък от половинката ѝ във връзка годишнината от сватбата им.

" Той постоянно ми дава варианти и аз да си предпочитам. Понякога самичък взема решение какво-що, само че всичките ми дарове са мега готини. Аз доста обичам да получавам такива ", похвали се още Мария.



 

Четето още:
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР