Попфолк изпълнителят и ресторантьор Константин е закъсал в Слънчев бряг

...
Попфолк изпълнителят и ресторантьор Константин е закъсал в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Непълнолетна обвини Коцето в изнасилване

Попфолк изпълнителят и ресторантьор Константин е закъсал в Слънчев бряг това лято, откакто малолетно момиче е подало тъжба в полицията против него за полово принуждение, оповестява Флагман.бг.

Всички хонорорари, които разюзданият по природа артист ще завоюва това лято от участия по чалготеки, може да не му стигнат, с цел да се измъкне от проверяващи и прокурори, откакто от две денонощия насам по никакъв начин не му върви, добавя изданието.

Вчера към обед в РУ-Несебър е била подадена тъжба от 17-годишно момиче, което твърди, че Коцето е направил с нея насилствени полови дейности в стая в хотела, която той обичайно наема всяко лято наоколо до ресторант Джани в Слънчев бряг.

Непълнолетната хубавелка се завъртяла това лято към Коцето и от известно време се движела на всички места с него. В четвъртък през нощта Коцето имал присъединяване в Приморско, откъдето се прибрал към 5 ч. призори. Шофьорът му Вили паркирал Майбаха пред хотела. Непълнолетната е била с Коцето и непринудено е влезнала в стаята му, оповестява източник на Флагман.бг.

Какво се е случило вътре и за какво по-късно момичето е подало жалбата – остава неразбираемо, само че за нетърпимото държание на артиста жълтите издания през годините са изписали цели романи, разказани както от първата му огромна обич Райна, по този начин и от брачната половинка му Надежда, с която той има брак от 12 години и две деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР