Джими Кимъл се подигра на посланието на Доналд Тръмп към

...
Джими Кимъл се подигра на посланието на Доналд Тръмп към
Коментари Харесай

Джими Кимъл се подигра с пожеланието на Доналд Тръмп за рождения ден на Мелания

Д жими Кимъл се подигра на посланието на Доналд Тръмп към брачната половинка му Мелания, откакто някогашният президент ѝ пожела " Честит рожден ден " пред съда в петък, 26 април.

Комикът се подигра с нюйоркския правосъден развой против някогашния президент за " безмълвни пари " по време на епизода на Jimmy Kimmel Live в понеделник вечер, 29 април.

Jimmy Kimmel mocks Donald Trump's birthday message to Melania
— Newsweek (@Newsweek)
Тръмп се бори против 34 обвинявания в подправяне на бизнес документи, съгласно известията за да скрие заплащанията на " мълчаливи пари " на актрисата от филми за възрастни Сторми Даниълс, с цел да купи мълчанието й. 

Даниълс твърди, че е имала връзка за една нощ с Тръмп през 2006 година Твърди се, че бизнес магнатът е предиздвикал някогашния си юрист Майкъл Коен да заплати на Даниелс 130 000 $, с цел да резервира безмълвие за слуховете за аферата преди парламентарните избори през 2016 година, като Тръмп е изплатил на Коен сумата посредством 12 месечни вноски, обозначени като " правосъдни такси ". 

След като назова Тръмп " Феята на зъбките " - отпратка към изказванията, че 77-годишният Тръмп е " изпуснал газове " в съда - Кимъл се подигра с посланието на републиканеца за рождения ден на брачната половинка му Мелания Тръмп. 

Кимъл излъчи с фрагменти, на които Доналд Тръмп приказва пред кореспонденти пред наказателния съд в Манхатън в петък. 

Jimmy Kimmel Lampoons Trump’s “Pee Tape ” Reference: A Comedic Spin on Political Discourse
Melania | First Lady | # Election2024 Howard Sterm | TrumpIsNotFitToBePresident | PuppyKiller | Prayer | Terrorist | Scotland via
— leakXtra (@LeakXtra)
" Искам да стартира с това, че поисквам на брачната половинка си Мелания благополучен рожден ден ", сподели Тръмп.

" Ще бъде хубаво да бъда с нея, само че аз съм в съда за подправен развой. Ужасно ", сподели още той.  

Магнатът в областта на недвижимите парцели твърди, че екипът на отбраната му " се оправя доста добре ", като прибавя, че " това е подправен развой и всички го знаят ". 

* Във видеото:

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР