СЪЛФЪР, Окла. (AP) — Когато Оклахома и националните власти проведоха

...
СЪЛФЪР, Окла. (AP) — Когато Оклахома и националните власти проведоха
Коментари Харесай

Торнадо удари редакция в Оклахома, построена през 20-те години на миналия век. Щетите не спират пресата

СЪЛФЪР, Окла. (AP) — Когато Оклахома и националните управляващи организираха конференция в понеделник, с цел да обсъдят мащаба на опустошението след торнадото два дни по-рано, Кати Джон направи това, което постоянно прави: Тя се появи, с цел да направи репортаж за това за градския седмичник, Sulphur Times-Democrat.

Но преди да успее да напише историята си, Джон трябваше да помогне на чиновниците си да спасят компютрите от редакцията, което беше в центъра на пътя на заличаването на 28 април.

„ Ще пуснем хартия. Може да е с един ден забавяне, само че ние ще издадем вестник, ” сподели Джон пред тухлената постройка, издигната през 1926 година, в която се обитава редакцията. на тежко време, когато торнадо мина през центъра на общественост от към 5000 поданици южно от Оклахома Сити. Четирима души бяха убити в целия щат, в това число жена, която беше в бар покрай офисите на вестника.

Съпругът на Кати Джон, Джеймс Джон, се причислява към личния състав през 1968 година, откакто татко му го управлява в про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР