Понякога се случват неочаквани неща след първата среща. Особено ако

...
Понякога се случват неочаквани неща след първата среща. Особено ако
Коментари Харесай

Бяхме интимни с него още на първата ни среща. Ще ме потърси ли отново?

Понякога се случват непредвидени неща след първата среща. Особено в случай че участва и по-голямо количество алкохол на нея. Някои го считат за неточност и остро съдят, други път го одобряват като нещо изцяло обикновено и даже прелестно и разпускащо.

Релакс, блага! Това, че си спала с него на първата ви среща не те трансформира в сериен палач или нещо сходно. Просто се случва. Особено, когато има химия сред вас и тя се усеща дотам, до която и двамата не може да се контролирате.

И тъкмо като връзките за една нощ, възприятията също могат да бъдат непредвидени. И тази постъпка, която смяташ за неверна да даде началото на една красива и щастлива обич. Кой да знае?!

Чудиш се дали ще те потърси след всичко, което се случи сред вас онази нощ? Ето по какво да познаеш.

Ще ти се обади на идващия ден

И няма по-приятно позвъняване. И няма по-изненадващо възприятие, което може да се появи у теб. Толкова е сладко, само че в това време и леко необичайно. Телефонът ти звъни, а ти въобще не би предположила, че е той. Въпреки че много би се разочаровала в случай че не те потърси на идната заран, даже и да не си го признаваш.

Ясен знак е, че той в действителност се интересува от теб и не е държал просто да те вкара в леглото си в случай че те потърси откакто сте били интимни.

Закуска за изненада – повече от сантиментално

Обикновено мъжът, с който си преспала предходната нощ, може да се извини и да си тръгне още даже преди да си се събудила сутринта.

По този метод не е нужно да водите тези леко неуместни утринни диалози, в които и двамата сте трезви и осъзнавате какво сте създали нощес. Но в случай че той реши да остане и още повече – реши да те изненада с вкусна закуска – това е голям жест и значи, че си попаднала на същински джентълмен. Ако той ти подготви закуска и желае да прекара още малко време с теб и да показа сутринта си с теб, това е явен знак, че той те харесва. Е, скъпа, може би ще излезе нещо съществено от тази „ неточност “.

Време е да посетиш неговия дом

Ако едно момче е решило да те допусне в дома си, тогава в действителност за него не си следващата численост. Без никакви хотелски стаи и секрети срещи. Той желае да те допусне по-близо до себе си и да покаже, че си значима за него. И да, това може да се случи, даже и когато сте си легнали още на първата среща. Твърденията, че мъжът ще намерения дамата за каква ли не в случай че още на същата вечер, в която излязат, са интимни, са изцяло опровергани.

Социалните мрежи – значими за връзките през днешния ден

Още един знак, който демонстрира, че това сигурно няма да бъде първата и последната вечер, която прекарвате дружно е, когато те добави в обществените мрежи като негов другар и стартира да ти написа там. Не може да отречем, че през днешния ден хората поддържат връзка повече между тях онлайн, в сравнение с физически и обществените платформи като Facebook и Инстаграм играят значима роля в любовните взаимоотношения.

Така че, скъпа, много постоянно да си легнеш с някого на първа среща не е чак толкоз ужасно и неправилно, както нормално наподобява. Много съществени връзки са почнали тъкмо по този метод.

Покана за среща – ненадейно развиване

Последното нещо, което си очаквала от него е да те предложения на още една среща. Защо? Защото си си мислила, че откакто си го позволила толкоз покрай себе си, той към този момент е изгубил интерес към теб и постигнал задачата си. Да, има и такива мъже, само че не трябва всички да бъдат поставяни под общ знаменател.

Така че, скъпа, в случай че той те предложения на среща, откакто един път сте били интимни, това е повече от явен знак, че този мъж в действителност те харесва и задачата му не е била да си легне с теб. Той желае да те опознае и да имате по-сериозни връзки.

Полага старания, с цел да те опознае

На сутринта, когато се разсъните след пиянската нощ, той ненадейно стартира да те разпитва за теб. И не, не става дума за това по какъв начин се е справил той нощес, а повече за това коя си ти.

Той желае да знае с какво се занимаваш, какво харесваш, кои са твоите най-големи фантазии и от какво се страхуваш. Той желае да опознае същността ти.

И да – не го прави на вятъра. Защото в случай че няма планове да те потърси повече, не би те питал сходни неща. Той желае да разбере коя си ти в действителност, тъй като си спечелила неговото внимание и си почнала да превземаш мислите му и сърцето му.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР