Понякога се чудим откъде идва привличането ни към даден човек.

...
Понякога се чудим откъде идва привличането ни към даден човек.
Коментари Харесай

Сексуалният ви профил според зодията

Понякога се чудим от кое място идва привличането ни към даден човек. Астрологията има пръст и тук, тъй като всеки знак си има собствен полов профил, написа каналът " Видео хороскоп " във vbox7. Ето и какъв е той за всяка зодия:

Овен

Представителите на този знак са огнени, темпераментни, неудържими и не се боят да опитват. Те ще кажат на колегата си точно това, което желаят, без заобиколки. Обичат да възпламеняват огъня преди да избухнат като фойерверк, само че обичат също и ласкателствата. Те имат потребност от сътрудник, който непрекъснато внася нови и вълнуващи детайли в интимния им живот. За да запазите пламъка им жив – използвайте полови „ функции “ и играчки.

Телец

Физическото другарство е доста значимо за тях. Те обичат да работят „ всъщност “, защото отклоненията, фантазиите, възгласите и опитите не ги притеглят. Когато са възбудени, те въпреки всичко могат да съумеят да се въздържат и да подходят с ягоди, шампанско и класическа музика. За тях са значими дълбочината на възприятията и силата на връзката – те не са авантюристи, само че биха се справили ослепително с еротичния масаж с благовонни масла. Те обичат да допират, да прегръщат, да се грижат.

Близнаци

За да плените някого от зодия Близнаци, са ви нужни ловкост, сръчност и разсъдък. Така освен ще го привлечете, а и ще му дадете оня риск и това неизмеримо премеждие, за което мечтае. Те са подготвени да опитат всичко, което е занимателно, възбуждащо или отвън разпоредбите, както и да опитват с пози и места. Когато са възбудени, те са подготвени да избухнат от ентусиазъм. Те нямат нищо срещу разнообразните полови сътрудници.

Рак

Ракът е креативен надъхан в леглото. Той се старае да задоволи своите потребности и тези на колегата си. В същото време обаче те могат да бъдат много срамежливи – не очаквайте подканяне и самодейност, преди да сте ги предразположили. Хората от зодия Рак са правилни и чакат честност, даже и да си разрешат някой флирт. Тяхната ревнивост може да избликне ненадейно, само че ще идва от надълбоко.

Лъв

Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието. Те не пестят силата си, само че се стремят да задоволяват своите потребности и търсят някой, който да им отговори със същата пристрастеност и възторг. Хората, които са със зодия Лъв, са умели любовници, само че обичат да играят по разпоредбите и да следват към този момент определените „ направления “. Новите хрумвания в леглото ще би трябвало да идват от сътрудниците им. Важно е да ги накарате да мислят, че концепцията е пристигнала от тях – в противоположен случай, скоро ще бъде забравена.

Дева

Онези, които са родени с този зодиакален знак, са образец за деликатност. Те избират да бъдат по-умерени в желанията си. Техен блян е да удовлетворят колегата си като последователно му дадат това, от което се нуждае, без да бързат. В същото време споменът за тях остава дълго. Когато изпитат освен привличане, а и доверие, Девите са пламенни и мощни – просто „ пускат юздите “.

Везни

Зодия Везни са също толкоз артистични и въодушевени в леглото, колкото са и в живота и отвън у дома. Те считат секса за форма на изкуството и желаят да изследват най-различни форми на фамилиарност. За зодия Везни има значение освен половия акт, а и атмосферата и вътрешните преживявания. Те харесват диалозите, свещите и музиката. Те имат високо самочувствие – комплиментите ще ви обезпечат съвсем всичко с тях.

Скорпион

Когато стане въпрос за секс, Скорпионът е най-високо в хранителната верига. Той е ненаситен, първичен и граблив. В леглото той има една единствена цел – да даде и да получи най-голямо наслаждение. Партньорът може да чака всичко, колкото и бясно да е.

Стрелец

Когато стане въпрос за секс, зодия Стрелец са свободомислещи – те в действителност имат вяра, че секс може да се прави на всяко място, когато и да е. Стрелците са занимателни, игриви и буйни. Експериментирането с нови полови техники също им идва драговолно. Връзката със Стрелец е удовлетворяваща и може да продължи дълго.

Козирог

Те са повече от дръзки и необуздани. Тяхната пристрастеност може да изненада всеки ухажор, който е свикнал към продължителни увертюри и изтънченост. Козирозите са разкрепостени и когато опознаят колегата си, те са подготвени да изпитат границите на неговата пристрастеност. Хората от зодия Козирог рядко ще предложат прекомерно ексцентрични полови практики, само че ще вложат голяма сила във към този момент познатите инициативи. Те чакат знак от своя сътрудник – не се бойте да покажете какво желаете и ще намерите правилен съидейник.

Водолей

Сексуалният живот на зодия Водолей се гради на странното и необикновеното. Хората, които са с този зодиакален знак, постоянно се стремят към нова техника или играчка, която още не са пробвали. Те могат да намерят собствен обичан секс-партньор даже и единствено по странните си желания и хрумвания, показа за външността и мисленето. Когато му се наситят – те могат просто да извърнат нова страница и да продължат нататък. Водолеите обичат да дефинират това, което се случва в леглото. Техният сътрудник би трябвало да е освен толерантен, а и безрезервен, без обаче да демонстрира прекалено много усеща.

Риби

Природата на Риби е задвижвана от фантазията, както и техния полов свят. Те са отворени към най-различни оферти и имат потребност от самонадеян сътрудник. Това значи, че с изключение на увереността си, той би трябвало да умее да отгатва и техните стремежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР