Новият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България

...
Новият селекционер на мъжкия национален отбор по волейбол на България
Коментари Харесай

Джанлоренцо Бленджини вече е в България

Новият селекционер на мъжкия народен тим по волейбол на България Джанлоренцо Бленджини дойде през днешния ден по обяд в София.

52-годишният експерт, който изведе Италия до сребърните медали на Олимпийските игри в Рио 2016 на следващия ден (2 май) от 11:00 часа ще бъде публично показан, оповестиха от Българската федерация по волейбол при започване на седмицата. Пресконференцията ще бъде излъчена онлайн в YouTube канала на родната централа

Припомняме ви, че договорът на Бленджини с родната централа е за период от 3+2 години, като той ще има цялостен ангажимент с представителния отбор на България - ще работи и с националните тимове при подрастващите, и за развиването на треньорския потенциал у нас.

За последно италианецът беше отпред на Кучине Лубе Чивитанова в родината си, където през миналите два сезона имаше опцията да работи с младата звезда на българския волейбол Александър Николов.

Официалният дебют на Джанлоренцо Бленджини като ментор на България ще бъде на 21 май, когато " лъвовете " се изправят против Франция в откриващия си дуел от Лигата на нациите. До края на първата седмица от конкуренцията за трикольорите предстоят още дуели против Канада, Съединени американски щати и Нидерландия.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР