Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев вярва, че с две победи

...
Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев вярва, че с две победи
Коментари Харесай

Стамен Белчев: Не мисля, че разликата между ЦСКА и Лудогорец е голяма

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев има вяра, че с две победи отборът му ще приключи на второ място. Ето какво показа той преди срещата с Черно море, която е основна.

" Не мисля, че тимът се намира в неприятна форма. Резултатите не са това, което всички чакаме. В офанзива имахме положителни неща в последния мач. Въпреки двата гола това не ни доближи за победа. Имам искания за играта в отбрана на целия тим. Когато съперникът отнеме топката, всички би трябвало да бъдат проведени и да оказват помощ в отбрана. Това ще се получи.
 Стамен Белчев ще направи единствено една смяна за дуела против Черно море
Стамен Белчев ще направи единствено една смяна за дуела против Черно море

Спрямо мача против Крумовград

Има време, дано свърши сезонът. Изцяло съсредоточен съм върху оставащите мачове на тима. Последната дума има управлението. Когато нямаме триумфи вкъщи или на открито, е притеснително. Работим върху това и се надявам скоро да се върнем на победния път в най-кратък период.

Очакваме всичко. Най-нормалното е тимът на Черно море да играе по-близо до тяхната врата, когато ние владеем топката. Всичко е в нашите ръце. С две победи ще реализираме второто място. Пак споделям, че е тъпо да се борим за второто място. Надявам се през идващия сезон да изглеждаме доста по-добре и да сме главен съперник да станем първенци.

Разликата с Лудогорец е в това, че загубихме сигурни мачове. Лудогорец също направиха неверни стъпки, само че не мисля, че разликата сред нас и Лудогорец е огромна. Футболистите са експерти. Дали аз ще съм треньор, или някой различен, дали ще бъде един притежател, или някой различен, те би трябвало да пазят своето име и това на клуба. Трябва да бъдат на 100 % виновни в подготвителния развой ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР