Съединените щати казват, че Русия е изстреляла сателит, за който

...
Съединените щати казват, че Русия е изстреляла сателит, за който
Коментари Харесай

Русия изстрелва „космическо оръжие“ по пътя на сателита на САЩ: Пентагонът

Съединените щати споделят, че Русия е изстреляла спътник, за който чиновници на американското разузнаване считат, че е оръжие, способно да инспектира и нападна други спътници.

Ракета " Союз " излетя от съветската площадка за изстрелване Плесецк, на към 800 км (500 мили) северно от Москва, в четвъртък, разгръщайки в ниска околоземна орбита минимум девет спътника, в това число COSMOS 2576, тип съветски боен " контрольор " галактически транспортен съд Официални лица на Съединени американски щати от дълго време ги осъждат като демонстрация на неразумно галактическо държание.

„ Наблюдавахме номинална интензивност и преценихме, че е евентуално противокосмическо оръжие, за което се допуска, че може да нападна други спътници в ниска околоземна орбита “, сподели в изказване във вторник представител на Космическото командване на Съединени американски щати, част от Министерството на защитата на Съединени американски щати.

„ Русия разположи това ново противокосмическо оръжие в същата орбита като спътник на държавното управление на Съединени американски щати “, се споделя в известието.

COSMOS 2576 наподобява н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР