Понякога получаването на ярки и красиви снимки изглежда невъзможна задача.

...
Понякога получаването на ярки и красиви снимки изглежда невъзможна задача.
Коментари Харесай

5 прости съвета как винаги да бъдете перфектни на снимките, дори и да не сте модел

Понякога приемането на ярки и красиви фотоси наподобява невъзможна задача.

1. Знайте своя ъгъл  

Със сигурност сте забелязали, че от време на време даже низките девойки на фотосите имат много дълги крайници. Ако харесвате сходен резултат (а кой не го харесва?), Тогава можем умерено да препоръчаме смяна на ъгъла. Помолете своя фотограф да направи фотография малко под равнището на очите. Това образно удължава краката и прави пропорциите елегантни. Между другото, децата съвършено се оправят с тази задача. Може би си коства да опитате?

2. Експресен способ за селфи  

Този способ може да наподобява необичайно, само че това е един от същинските привички на Хайди Клум и Рене Зелуегер. За да „ вземете “ брадичката и да извършите линията на шията и челюстта по-елегантна, е належащо да държите езика против небцето, до момента в който се усмихвате. Признавам, първоначално ми се стори необичайно и несериозно, само че беше по този начин, до момента в който сама не го пробвах. Удивително е, че методът в действителност работи.

3. Метод от аления килим 

Забелязали ли сте, че звездите на аления килим постоянно наподобяват съвършено? Ако погледнете деликатно, можете да забележите любопитен модел. Този остарял холивудски трик ще ви помогне постоянно да изглеждате добре на фотосите. Трябва да застанете на 45 градуса по отношение на камерата, да сложите ръка, която е по-близо до камерата на бедрото, и леко да поставите единия крайник пред другия. Прехвърлете тежестта на задния крайник. Съгласен съм, звучи объркващо.

4. Трикът с краката 

Ако желаете да получите красива фотография в цялостен растеж, тогава има страховит способ да извършите краката си по-привлекателни. Кръстосете краката си, като започнете от бедрата. Какво дава? Първо, краката ще наподобяват по-тънки и по-елегантни, и второ, такава поза наподобява спокойна. Използвайте и този способ, в случай че сте избрали седнало състояние. Във всеки случай ще наподобява по-изгодно.

5. Най-важното 

Усмихнете се! Усмивката е най-лесният метод да украсите всяка фотография. Но не мисля, че харесвате „ усмивката “ на фотосите. Ако не обичате да се усмихвате „ необятно “, тогава просто намерете оптималната поза за вас. Не забравяйте, че откровените усмивки издават бръчки покрай очите.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР