Помощник-треньорът на Лудогорец Яков Папарков, който води днес разградчани, бе

...
Помощник-треньорът на Лудогорец Яков Папарков, който води днес разградчани, бе
Коментари Харесай

Помощникът на Генчев в Лудогорец: Целият отбор игра на ниво

Помощник-треньорът на Лудогорец Яков Папарков, който води през днешния ден разградчани, бе удовлетворен от постигнатия триумф с 3:0 над ЦСКА 1948.

„ Индивидуалната класа и отборната игра ни помогнаха да спечелим. Беше доста значимо след мача в четвъртък да превключим на равнище състезание. Момчетата влязоха от първата минута съсредоточени. През целия мач бяхме господарите на терена, контролирахме мач и справедливо спечелихме “, съобщи Папарков

„ Бих отличил отборната игра. Добре правехме преходите от отбрана в офанзива. Целият тим игра на равнище. В Лудогорец, не един път сме казвали, че притежаваме равностойна пейка с положителни футболисти. Трябваше да създадем корекции след Тотнъм и това не се отрази на играта ни. Всеки, който се появи в мача се показа доста добре “, добави още той.

„ Добре е да има повече мачове, изключително за момчетата, които са взели по-малко присъединяване. Днес победихме, само че би трябвало да работим още във всяко едно отношение. Имаме млади футболисти, които желаеме да развиваме. Със сигурност Лудогорец не е стигнал равнището, на което сме привикнали да го гледаме. Имаме още време, с цел да реализираме постоянството в играта си “, сподели Папарков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР