Полузащитникът Симеон Славчев сподели, че в неговите очи националният отбор

...
Полузащитникът Симеон Славчев сподели, че в неговите очи националният отбор
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Израснахме много, големите цели са в следващите квалификации

Полузащитникът Симеон Славчев показа, че в неговите очи националният тим по футбол е израснал доста във към този момент завършващия квалификационен цикъл за Световното състезание в Русия през идната година. Според 24-годишния халф, насъбраното самочувствие от успехите над Холандия и Швеция ще има огромно значение за идващите квалификации за Евро 2020.

" Ние сме с 12 точки тези квалификации. Ако погледнем обратно, постоянно приключваме квалификациите за Световно състезание някъде с този брой. Искаме този актив да се усили, тъй че за идващите квалификации да имаме самочувствие. Там в действителност са огромните цели, тъй като тази група беше пъклен сложна. Ние измъкнахме цели 12 точки от нея. "

Славчев се надява по трибуните на националния стадион " В. Левски " да няма празно място за идния дуел против Франция в събота.

" За мача с Франция най-логичното нещо е да ни победят, само че, както знаете, във футбола не всеки път логиката води до триумф. Противникът е доста мощен. Допълнителна мотивация е това, че играем у дома и се надявам стадионът да е цялостен и това да способства за една неповторима атмосфера и ние да зарадваме последователите с една добра игра и с битка. ", съобщи Славчев по време на срещата с медиите въз основата в кв. " Бояна ".

" Този тест ще е много сложен. Аз мисля, че с последните игри, и най-много желанието, което демонстрираме, и тактическата дисциплинираност - мисля, че ние сме израснали много. Това най-много ще си проличи идващите квалификации. Целим се към този момент по-нависоко. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР