Полузащитникът на Лудогорец Светослав Дяков сподели своето мнение след подготовката,

...
Полузащитникът на Лудогорец Светослав Дяков сподели своето мнение след подготовката,
Коментари Харесай

Дяков за треньора на Лудогорец: Ще го съдим по резултатите!

Полузащитникът на Лудогорец Светослав Дяков показа своето мнение след подготовката, която тимът му организира в Турция. Според него съставът е направил това, за което е отишъл, а връзката с новия ментор Валдас Дамбраускас се усъвършенства, тъй като към този момент играчите се познават по-добре с него.

„ Премина добре. Свършихме работата, която бяхме запланували. Започваме да разбираме концепциите на нашия треньор. Той ни познава към този момент и по-добре. В течение на сезона би трябвало да подобряваме много неща, само че сме на прав път. Всеки треньор има своите особености. Нека не избързваме с приказките за него. Засега всичко е доста добре. Изглежда ми доста добър човек и страховит треньор. Нека мине време. Ще го съдим по резултатите ", сподели ветеранът.

" Чувствам се добре физически, при мен няма някаква смяна. Наставникът има огромен избор от футболисти и ще му е мъчно да избира. Всеки мач ще му е мъчно да дефинира състава. Готвим се за купата и купата, тъй като от много години не сме я печелили “, добави още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР