Когато Меган Маркъл се появи за първи път в Нигерия

...
Когато Меган Маркъл се появи за първи път в Нигерия
Коментари Харесай

Скритите знаци в облеклото на Мегън Маркъл в Нигерия

Когато Меган Маркъл се появи за първи път в Нигерия по време на тридневното си пътешестване с принц Хари, тя го направи в прасковен сарафан на Хайди Мерил, който има от шест години. Въпреки че херцогинята не популяризира марката, блогове като „ What Meghan Wore “ съвсем незабавно я наблюдаваха дрехата до сбирката на устойчивия калифорнийски дизайнер от 2018 година

 Мегън Маркъл принц Хари Getty Images

Роклята е наречена „ Роклята на Уиндзор “ – самото име на кралската къща, която Хари и Меган ненадейно напуснаха през 2020 година През последните няколко дни семейство Съсекс се държаха като към момента работещи членове на фамилията, въпреки се Мегън се движи по своя личен протокол, както нормално.

Посещението им в Нигерия, което има за цел да увеличи осведомеността за психологичното здраве, както и игрите Invictus, наподобява сходно на работните обиколки, които в миналото са подхванали от името на кралица Елизабет. Херцогът се срещна с ранени военнослужещи. Херцогинята беше хазаин на панел за дамите в водачеството дружно с генералния шеф на Световната комерсиална организация. И двамата участваха на банкет, проведен от началника на щаба на защитата в чест на фамилиите на военните.
 Мегън Маркъл и принц Хари влюбени в Единбург  Мегън Маркъл и принц Хари влюбени в Единбург  Мегън Маркъл и принц Хари влюбени в Единбург  Мегън Маркъл и принц Хари влюбени в Единбург
Цялото чувство бе като връщане към предишното отпреди пет години. Както и дрешникът й: Маркъл облече още веднъж редица облекла, които преди е носила за известни обществени изяви. Видяхме яркожълтата рокля на Carolina Herrera, с която разгласи бременността си с Лилибет през 2021 година На идващия ден беше облечена в бял костюм с панталон Altuzarra, който носеше за първи път по време на публично посещаване в Австралия през 2018 г . По време на гореспоменатия боен банкет, тя носеше бяла рокля на Свети Агни и огърлица с диамантен кръст, която в миналото е принадлежала на принцеса Даяна.
                             

На незадълбочено равнище това са практични избори. Когато отивате на същинско кралско турне, има смисъл да облечете още веднъж (много скъпото) капиталово облекло, закупено за предходни такива. Но на по-дълбоко равнище - от роклята " Уиндзор " до скромната Каролина Ерера - Маркъл сигурно припомня дните си като работеща, пълноценна кралска персона посредством облеклото си.

Дали това е съзнателно или не, остава да забележим. Но това не е неприятна концепция. Въпреки цялата рецензия, която понесоха семейство Съсекс, нито една от тях не е била за способността им да се показват в чужбина: интернационалните им изяви като работещи кралски особи привлякоха тълпи от десетки хиляди и лавина от позитивна преса. Когато Хари размишляваше за тяхното турне в Австралия през 2018 година пред Опра Уинфри, той сподели какъв брой „ безпроблемно е било за Меган да пристигна в фамилията толкоз бързо в Австралия и в Нова Зеландия, Фиджи и Тонга, и просто да може да се свърже с хората.

„ Тя беше добре пристигнала в фамилията освен от нас, само че и от света “, добави той.

Всъщност визитата в Нигерия е увещание за това, което кралските особи са изгубили: разнообразна двойка, която може да се свърже с голямо количество хора от всички възрасти, страни и етноси .

По време на нейното събитие за дами в водачеството, Меган уверено разкри неотдавнашното изобретение, че е 43 % нигерийка пред генералния шеф на W.T.O доктор Нгози Оконджо-Ивеала. „ Когато си афроамериканец, част от това в действителност е да не знаеш толкоз доста за своя генезис. “, сподели тя.

„ Беше в действителност отварящо очите и смиряващо да мога да знам повече за моето завещание и да мога да знам, че това е единствено началото на това изобретение. “ Залата избухна в овации.

Междувременно принц Хари - самият той към този момент деец - посети референтната болница на ранени бойци в Кадуна. Той се майтапеше и водеше леки приказки за футболни мачове, като в същото време ги насърчаваше да вземат участие в Invictus Games (неговия двугодишен шампионат за ранени военнослужещи.).
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: време за прекарвания, пристрастености и непредвидени обрати На фокус
Такива позитивни и смислени взаимоотношения без подозрение са положителни за Меган и Хари, които в последно време се борят в съда на публичното мнение.

През юни 2023 година, откакто тяхната договорка за Spotify за клюки за 200 милиона $ се провали, мнозина се чудеха какво тъкмо е бъдещето им, в случай че не могат да продължат да приказват за опита си с английската монархия.

Надникваме в дрешника на Мегън Маркъл по време на визитата им в Нигерия в галерията по-долу!
 Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024  Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024  Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024  Мегън Маркъл и принц Хари в Нигерия, май 2024
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР