Получих отговор и всички договори, пише Стела Николова във Facebook.

...
Получих отговор и всички договори, пише Стела Николова във Facebook.
Коментари Харесай

Стела Николова: Излиза, че Пристанище Варна отдава площи за модернизация. Представата им за това е кръчми и лунапарк

" Получих отговор и всички контракти ", написа Стела Николова във Фейсбук.

" Излиза, че държавното дружество отдава площи за естетизация и рационализация. Представата им за това е кръчми и лунапарк с контракти за 10 години, без актуализация на цената, съгласно инфлацията ".

Това написа в своя обява във Фейсбук националният представител от парламентарната група на " Демократична България " Стела Николова.

На 11 август 2021 година по реда на парламентарния надзор тя задава въпрос по отношение на подписаните контракти за наем от " Пристанище Варна " ЕАД на служебния министър на превоза, осведомителните технологии и известията Георги Тодоров. Именно министър Тодоров е и принципал на " Пристанище Варна " ЕАД.

Николова желае информация за критериите, по които се дефинира кои площи се отдават чартърен и на кого, както и за какво това се прави в период от 10 години. По-рано през днешния ден отговорът идва.

" Паркингът на Морска гара е предан за 1000 лева месечен наем, а такава сума евентуално се събира за ден-два, и ще бъде плащана 10 години ", написа още Николова.

" Ще срещна комисията по превоз в Народно събрание с тези контракти и ще направя предложение за решение да бъде осъществена инспекция от Сметната палата за целесъобразността на тези контракти ", безапелационна е тя.

Припомняме, че Стела Николова е определена за депутат точно от Варна.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР