Николай Денков: Бойко Борисов взе да говори лъжи, глупости. Кирил

...
Николай Денков: Бойко Борисов взе да говори лъжи, глупости. Кирил
Коментари Харесай

Николай Денков: „Бойко Борисов взе да говори лъжи, глупости. Кирил избухна и удари по масата!“

Николай Денков: „ Бойко Борисов взе да приказва неистини, нелепости. Кирил избухна и удари по масата! “ Това разгласи някогашният министър председател Николай Денков по Евроком.

Денков описа, че откакто Кирил Петков блъснал по масата, на която са водили договарянията за кабинет, тогава диалозите с Бойко Борисов били станали по-конструктивни.

„ Тази счупена маса е единствено един от образците за това огромно напрежение, което имаше. Бяхме в кабинета на Борисов преди да съставим държавно управление. Той взе да приказва неистини, нелепости. И Кирил избухна, удари по масата и сподели: „ Ама чакай, ние не сме се събрали, с цел да си приказваме врели-некипели “. И се счупи стъклото на масата. Оттогава се дисциплинира диалогът и стана ясно, че в случай че желаеме да вървим към сформиране на държавно управление, не би трябвало да приказваме врели-некипели “, разкри акад. Денков.

 Денков - новото оръжие за взривяването на Политическа партия

Николай Денков: „ Бойко Борисов взе да приказва неистини, нелепости. Кирил избухна и удари по масата! “

27.04.24 15:07

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ Росен Костурков напуща политиката омерзен

27.04.24 14:43

Започна се! Лихвите по заемите потеглиха нагоре

27.04.24 14:18

Проф. Иван Илчев за президентските избори в Македония: „ Очаквахме, че Пендаровски ще загуби, само че не и по този начин пагубно “

27.04.24 13:52

Треперете хулигани: Полицията даде обещание невиждани ограничения за мача „ Левски “ – ЦСКА!

27.04.24 13:29

По мотив абсурда с някогашния основен секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев и последвалите разкрития за контрабандни канали Денков зобяви, че към момента не е видял нито едно доказателство за неговата виновност:

„ Защо не излизат фотоси на набедените за контрабанда татко и наследник с министъра на външните работи, защото те са другари? Знам това от Бойко Рашков и от други източници. Днес излезе фотография на същия човек с президента. Това значи ли, че президентът прикрива канали? Снимките не демонстрират нищо “, увери Денков.

Относно „ самостоятелните анализатори “, за които описа преди дни Кирил Петков, че са поискали 20 000 лв. на месец, Денков съобщи, че при него персонално не са идвали социолози, които да му оферират предложения, само че в МОН е заварил такива неща – подписани контракти с избрани публицисти, които евентуално изпълнявали сходни функционалности и които той споделил, че няма да толерира.

Денков са разгласи за нещо като етичен кодекс за социолозите. „ Ако някой прави платена услуга към партия, да бъде по този начин добър да каже това, че е получил средства от еди кой си “, предложи той, като добави, че е песимистичен, че ще се случи, добави пред Сашо Диков някогашният министър председател.

Източник: Евроком

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР