Половинката на Криско направи това през социалната мрежа, като първо

...
Половинката на Криско направи това през социалната мрежа, като първо
Коментари Харесай

Криско се ожени тайно

Половинката на Криско направи това през обществената мрежа, като първо взе семейството му - Талева, а неотдавна сподели и венчалната си халка, написа „ Галерия “. Вече няма и подозрение, че рапърът е сключил брак с красивата Цвети.
Припомняме, че първа „ Галерия “ разкри за тайната женитба сред Криско и половинката му, като още веднъж танцьорката се издаде. Цвети пусна фотография в Инстаграм от сватбеното им странствуване в Дубай, а нейни приятелки не пропуснаха да я поздравят в мненията. Месец преди сантименталната им екскурзия хубавицата смени името си в обществената мрежа от Цвети Петрова стана Талева.

Не стана ясно обаче къде и по кое време тъкмо се е състояла сватбата и за какво е цялата тази загадъчност. Звездната двойка нито удостовери, нито отхвърли слуховете.

Неотдавна Криско загатна в изявление, че е подготвен да стане татко и да си има семейство. Въпреки това, халка на ръката му нямаше, Цвети също не носеше брачния пръстен.

Едва преди няколко дни „ Галерия “ видя на безимения пръст на Цвети заветното украшение. Красива, огромна халка от бяло и жълто злато свети на ръката на госпожа Талева. Такава има и Криско, само че към този момент съзнателно не я носи.

И този път Цвети бе тази, която показно дефилира с венчалния пръстен, давайки на всички да схванат, че с рапъра към този момент са женени. На фотографията ясно се вижда по какъв начин хубавицата театралничи с халката, маркирайки територията към Криско като заета.

„ Да, оженихме се. Крис нееднократно е казвал, че не обича сватби и по тази причина го направихме скрито. Но към този момент не желая да се укривам. Крайно време е фенките му, както и някои други особи да схванат, че Криско и аз сме семейство “, разкрила Цвети пред свои приятелки. Танцьорката визирала най-много някогашната другарка на рапъра – плеймейтката Ася Капчикова.

Въпреки че моделката към този момент си има сериозен другар, тя към момента била влюбена в Криско. И има за какво. Освен поради огромната му популярност, рапърът е вкусен за дамите и поради тлъстия си джоп, като самичък дефинира себе си за „ замърсен милионер “.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР